Studió | Táborok | Terény

Családoknak

A vidéket már látogattad. De megélted már?


Vidék, falu, természet. Életünk során mindannyian voltunk már látogatói, külső szemlélői ezeknek a csodáknak. Sokszor sétáltunk már reggeli kakaskukorékolás közepette nádtetős házak között, vagy éppen bográcsoztunk egy parasztház tornácán. De vajon hoztunk-e már trágyát fúrikkal, vagy főztünk-e már törkölypálinkát sajátkezűleg? A gyönyörű Nógrád megyébe invitálunk Téged és családodat, hogy az autentikus környezeten, valamint a környékbeli emberek és mesterségeik megismerésén keresztül a paraszti életet, a falut és a természetet a lehető legközelebbről ismerhesd meg, és élhesd át. Azt szeretnénk, hogy egy pár napra hagyd magad mögött a városi életedet és problémáidat, és gyere el Terénybe, ahol minden körülmény adott, hogy csakis magatokra és egymásra figyelhessetek!


  




Városi gyerekként emlékszünk még milyen érzés volt nagyritkán az erdőben szabadon sétálni, és ma szülőként már megértjük az anyukánkat, apukánkat is, akik olyan nagy lelkesedéssel és lendülettel próbáltak minket a természet szeretetére tanítani. És persze azokat a nyugodt pillanatokat is értékeljük, amiket a tornácon töltünk esténként miközben a gyerekeink szabadon játszhatnak egy kellemes biztonságos környezetben.

A palóc vendégszeretet és jókedély messze földön híres. Emellett Terény és környéke természeti környezete elképesztően gazdag és változatos. Természetjárásra, gombázásra, biciklis túrákra egyaránt alkalmas. A turistalátványosságokon túl rengeteg kevésbé ismert és turista tömegektől mentes, felfedezendő terület vár rátok! Ma már nehezen tudunk családi pihenésre és feltöltődésre alkalmasabb helyet elképzelni, mint ez a vidék! Ez lett a második otthonunk, és reméljük, sokan lesznek ezzel még így!






Tovább a foglalás oldalra!