Studió | Táborok | Terény

Öko falusi szálláshely, közösségi- és alkotó tér


A Noha Terény egy ökotudatos szálláshely, alkotó- és közösségi tér a gyönyörű Nógrád megyében. Azért hoztuk létre ezt a helyet, hogy lehetőséget adjunk a vendégeinknek kiszakadni a városi pezsgésből és megtapasztalni milyen egy igazi vidéki, természetközeli környezetben alkotni és pihenni.


Hiszünk abban, hogy város és vidék egyaránt adhat a másiknak saját értékeiből és erőforrásaiból. Fontosnak tartjuk, hogy a vidéki nyugalom és az aktív pihenés lehetősége mellett olyan programokat is szervezzünk a vendégeinknek, amikben valódi, élő kapcsolatba tudnak lépni a vidéki élettel, a Terényben és a környének élő emberekkel. Az utóbbi években nagyon jó kapcsolatot alakítottunk ki a környékbeli emberekkel, akik közül többen szívesen kinyitják portájukat a látogatók előtt, hogy betekintést nyerhessünk a mesterségeikbe, és a vidéki élet szépségeibe. Mivel a hétköznapokban a nagyvárosi alkotóemberek életét éljük, ezért itt sem bújhatunk ki a bőrünkből.

Bízunk benne, hogy sikerült egy olyan helyet létrehoznunk, ahol családok, baráti társaságok, kisebb vagy nagyobb cégek csapatai, gyerekek, felnőttek, kutyák, macskák egyaránt megtalálják a saját kikapcsolódási, fejlődési és feltöltődési lehetőségeket.Sok szeretettel várunk Terényben!

Ide kattintva átirányítunk Téged a foglalás oldalra.