Studió | Táborok | Terény

Fizetési információk

A Noha Stúdió weboldalának üzemeltetője: Nemes Natália egyéni vállalkozó.

A bankkártyás fizetések a Barion Payment Zrt., (1117 Budapest, Infopark sétány 1.) online fizetési szolgáltatásán keresztül történnek.

A kártyaadatokat a közvetlenül a Barion Payment Zrt. fizetési felületén adod meg, ezeket mi nem ismerjük és nem is kezeljük.

A bérlet megvásárlása után a foglalási rendszer számlát generál a Billingo online számlázó (Billingo Technologies Zrt., székhely: 1133 Budapest, Árbóc utca 6.) segítségével.


A bérlet kiválasztása és kifizetése után egyedi linket kapsz, melyen kiválaszthatod a neked megfelelő alkalmakat és megtekintheted a bérlethez tartozó számlát.


A foglalkozás díja a 4 és 12 alkalmas bérletek vásárlása esetén kedvezményes.

A 4 alkalmas bérletet 7 hét , a 12 alkalmas bérletet 16 hét alatt lejárhatod. Ezidő alatt pótolhatod elmaradt óráidat. Amennyiben az oktató mondja le valamelyik alkalmat, a bérleted felhasználhatóságát 1 héttel megnöveljük. 
Ajándék bérlet vásárlása esetén az első alkalom a bérlet vásárlását követő 8 héten belül kell legyen, ezután a választott első időponttól számítva a fentiek érvényesek.

A foglalkozásaink 3 órásak, nincs fél vagy 2 órás alkalom. Ha később tudsz jönni vagy korábban hagyod el a műhelyt , teljes alkalmat számolunk. Egyedi esetben, gyors befejezés "csak beugrom leretusálni, gyorsan lemázazom"esetén nem vonunk le alkalmat a bérletedből, viszont esetenként 2000 ft.-műhelyhasználati dijat szükséges befizetned. - Az asztal, korong és eszközök letakarítása a tanfolyamra járók feladata.

Kérünk titeket, hogy az első látogatásotok előtt jelentkezzetek be az oktatóknál, hogy fel tudjanak készülni.
A továbbiakban is csak azoknak tudjuk biztosítani a helyet az adott foglalkozáson, akik előre jelezték, foglaltak a weboldalon keresztül.