Studió | Táborok | Terény

Rejtőzködő állatok - Kerámia gyerektábor

Helyszín: Studió

Ettől: 2024. 07. 29.

Eddig: 2024. 08. 02.

Részvételi díj: 52000

Napi 3x étkezés: 10000

Részvételi díj testvér-kedvezménnyel: 50000

Érdekel az állatok világa és szívesen fedezel fel új dolgokat?

Gyere el a Nohába, játsszunk együtt az agyaggal és alkossunk a termeszet nyomában!


Ebbe a táborba 7 éves kortól várjuk a gyerekeket. A táborban való részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges, a kezdőket és a már tapasztaltabbakat is várjuk szeretettel!:)


Minden nap reggel 8:15-től várjuk az alkotókat a stúdióban, délután pedig 16:00 és 16:30 között lehet majd jönni a gyerekekért.

A tábor során a résztvevő gyerekek többféle szabadkézi kerámiatechnikát sajátíthatnak el. Megismerkednek az agyagozás különböző fázisaival és habár nem rögtön a tábor után, de az általuk készített alkotásokat kiégetve haza is vihetik majd. (Erről a nyár folyamán értesítjük a résztvevőket, ugyanis az égetést és a mázazást a keramikusaink fogják elvégezni a tárgyakon.) A tábor utolsó napján, azaz pénteken délután 4-kor megnyitjuk a tábor alkotásaiból álló kiállítást, melyben fél 5-ig lehet majd gyönyörködni.Ha felkeltettük az érdeklődésedet, akkor a  JELENTKEZÉS gombra kattintva kérjük, hogy töltsd ki a regisztrációs űrlapot, valamint a tábor díját az alábbi számlaszámra fizesd majd be:

Noha Kulturális Szervező Kft.

bankszámlaszám: 11741017-24156923

(A jelentkezésed akkor lesz érvényes ha mindkét lépést elvégezted.)


Kérdés esetén keress minket bátran a noha.studio@gmail.com e-mail címen. A résztvevőknek a tábor előtti hétenelküldjük  a pontos napi rendet és a részvétellel kapcsolatos legfontosabb információkat is.


Mi már nagyon várjuk! Reméljük, hogy nemsokára találkozunk!:)


Rozi, Dorka

Noha Csapata

Viemann Rozi
KERAMIKUS vezetésével
Vértessy Dorottya
vezetésével