Studió | Táborok | Terény

Terembérlés


NYILVÁNOS FOGLALKOZÁSOK

Ha a Nohában van a foglalkozásod,

tudni fogják, hogy érdemes elmenni.


A Noha studió az elmúlt több, mint 15 évben azért tudott Újlipótváros egyik meghatározó művelődési házává és szabadidős központjává válni, mert ernyőszervezetként mindig azt tartottuk legfontosabb feladatunknak, hogy a Noha programportfóliját hónapról hónapra úgy állítsuk össze, hogy az a foglalkozások műfajbeli megkötése nélkül egy állandó, magas színvonalat jelentsen a letérő vendégek számára.


A tapasztalataink azt bizonyítják, hogy munkánknak köszönhetően aki egyszer már ellátogatott a studióba egy programra - legyen az kerámia tanfolyam, gerincjóga foglalkozás vagy egy színházi előadás -, később egy akár teljesen másfajta eseményre is bizalommal érkezik hozzánk, hiszen tudja, hogy ami a Nohában van, az minőségi.


Ha úgy érzed, hogy a Noha studió lenne a foglalkozásod, tanfolyamod, előadásod számára az optimális választás, keress minket bizalommal elérhetőségünk valamelyikén, hogy minél hamarabb megkezdhessük a sikeres közös munkát!


ZÁRTKÖRŰ FOGLALKOZÁSOK

Ha otthonos helyet választasz a rendezvényednek, a vendégeid kellemesebben fogják magukat érezni.


A Noha kibérelhető zárt körű rendezvényekre, legyen szó céges továbbképzéstől kezdve táncpróbán át leánybúcsúig. A Jászai Mari tértől 3 percre elhelyezkedő, közel 600 négyzetméteres pincerendszerünkben megtalálható egy nagy befogadóképességű alkotóműhely, játszókuckó, közösségi tér,  biztosítja azt, hogy a szervező megtalálja a számára tökéletes helyszínt programjához.


A Noha meleg, otthonos hangulata lehetővé teszi, hogy a résztvevők a program közben a lehető legkényelmesebben érezzék magukat, így maximalizálva produktivitásukat és jókedvüket. Mindezt pedig különösen kedvező bérleti árakkal kínáljuk.


FONTOS: Az alábbi árak a termek hétköznaponként, művészeti programok tartására vonatkoznak. Születésnapokra eltérő árszabás vonatkozik, a "Szülinap Szervezés" fülön feltüntetettek szerint.


HELYISÉGEK


Alkotóműhely bérlése

~60 nm nyitott terem

Terembérlés ára: 6.000 Ft/óra*