Studió | Táborok | Terény

Terembérlés


NYILVÁNOS

Ha a Nohában van a programod,

tudni fogják, hogy érdemes elmenni.


A Noha studió az elmúlt több, mint 13 évben azért tudott Újlipótváros egyik meghatározó művelődési házává és szabadidős központjává válni, mert ernyőszervezetként mindig azt tartottuk legfontosabb feladatunknak, hogy a Noha programportfóliját hónapról hónapra úgy állítsuk össze, hogy az a programok műfajbeli megkötése nélkül egy állandó, magas színvonalat jelentsen a letérő vendégek számára.


A tapasztalataink azt bizonyítják, hogy munkánknak köszönhetően aki egyszer már ellátogatott a studióba egy programra - legyen az kerámia tanfolyam, gerincjóga vagy egy színházi előadás -, később egy akár teljesen másfajta eseményre is bizalommal érkezik hozzánk, hiszen tudja, hogy ami a Nohában van, az minőségi.


Ha úgy érzed, hogy a Noha studió lenne a programod, tanfolyamod, előadásod számára az optimális választás, keress minket bizalommal elérhetőségünk valamelyikén, hogy minél hamarabb megkezdhessük a sikeres közös munkát!


ZÁRTKÖRŰ

Ha otthonos helyet választasz a rendezvényednek, a vendégeid kellemesebben fogják magukat érezni.


A Noha kibérelhető zárt körű rendezvényekre, legyen szó céges továbbképzéstől kezdve táncpróbán át leánybúcsúig. A Jászai Mari tértől 3 percre elhelyezkedő, közel 2000 négyzetméteres pincerendszerünkben megtalálható tükrös táncterem, parkettázott tornaterem, játszókuckó és egy nagy befogadóképességű alkotóműhely biztosítja azt, hogy a szervező megtalálja a számára tökéletes helyszínt programjához, akármi is legyen az.


A Noha meleg, otthonos hangulata lehetővé teszi, hogy a résztvevők a program közben a lehető legkényelmesebben érezzék magukat, így maximalizálva produktivitásukat és jókedvüket. Mindezt pedig különösen kedvező bérleti árakkal kínáljuk.


FONTOS: Az alábbi árak a termek hétköznaponként, művészeti programok tartására vonatkoznak. Születésnapokra eltérő árszabás vonatkozik, a "Szülinap Szervezés" fülön feltüntetettek szerint.


HELYISÉGEK

Táncterem
~70 négyzetméter, parkettázott, tükrös

alap ár: 6.000 Forint/óra*


Tornaterem

~55 négyzetméter, pakrettázott

alap ár: 6.000 Ft/óra*Alkotóműhely

~60 négyzetméter

alap ár: 6.000 Ft/óra*


 

Sarokterem 

~22 négyzetméter

alap ár 5.000 Ft/óra*Ping-Pong Terem

~60  négyzetméter

alap ár 5.000 Ft/óraTovábbi, kiegészítő terek

játszósarok, beszélgető előtér

A kiegészítő terek használata ingyenes.*A fenti árak irányárak, melyeket befolyásol a bérlés rendszeressége, illetve annak időpontja, dátuma.

Egyéni árajánlatért kérjük, keressen bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

telefon: +36-1-788-10-99;

mobil: +36-30-60-777-68

e-mail: noha.studio@gmail.com