Studió | Táborok | Terény

Rólunk


Bemutatkozás


A Nohában kapcsolódunk. Az agyaghoz, egymáshoz és önmagunkhoz. A noha egy alkotóműhely, ahol fiatal iparművészek dolgoznak nap mint nap. A Noha egy tér, ahol adsz és kapsz.


A Noha Stúdió és Alkotóműhelyt fiatal képző- illetve iparművészek hozták létre 2006 májusában. A Stúdió Budapesten a XIII. kerületben, a Pozsonyi úton található.


A műhelyben, közös munkálkodás folyik, inspiráló környezetet biztosít az alkotóknak, folyamatos információ-, és ötletcsere színtere. Feladatunknak tekintjük, hogy lokálisan közvetítsük azokat az értékeket, melyek mentén a Stúdió alkotói kapcsolódnak.


Oktatásunk alapját képezi a környezettudatos nevelés, a helyi kulturális értékek közvetítése. Kézműves foglalkozásaink gyerekek és felnőttek számára egyaránt látogathatóak bármilyen előképzettség nélkül. Célunk, hogy megteremtsük és elérhetővé tegyük az alkotáshoz szükséges helyet és eszközöket az érdeklődők számára.


A noha Stúdió és Alkotóműhely egy olyan hely kíván lenni, ahol az emberek testi és lelki egészsége kapja a legnagyobb hangsúlyt. Alkotóműhelyünk mellett ezért hoztunk létre egy mozgásstúdiót, mely programválasztékában és működésének alapelveiben szervesen kapcsolódik a műhelyhez.


Noha stúdió és alkotóműhely

Kedves Alkotó! {Dear visitor, please scroll down for English}
Ezt a pár mondatot azért gyűjtöttük össze, hogy az alkotói munka mindenki számára zavartalan legyen.

 • Kérünk titeket, hogy az első látogatásod előtt jelentkezz be az oktatóknál, hogy fel tudjon készülni.
 • A továbbiakban is csak azoknak tudunk helyet biztosítani az adott foglalkozáson, akik előzetesen (legkésőbb 24 órával a foglalkozás előtt) bejelentkeztek az adott alkalomra az oktatónál telefonon vagy emilben. (Az oktatók elérhetőségét a weboldalon kesztüli jelentkezés után elküldjük Neked emailben.) Az Oktatók nem kötelesek helyet biztosítani a "csak beeső, véletlenül arra járó" résztvevőknek.
 • Ha a lefoglalt időpontban nem tudsz megjelenni, kérljük, hogy legkésőbb 24 órával előtte jelezd az Oktatónak! Ennek elmaradása esetén a foglalkozás ára levonásra kerül a bérletedből.
 • A foglalkozás díja a 4 és 12 alkalmas bérletek vásárlása esetén kedvezményes. Az árakat megtalálod az adott foglalkozásnál.
 • Mivel tudjuk,hogy az életben nem lehet mindent tökéletesen megtervezni, ezért bérleteink felhasználhatósága rugalmas: A 4 alkalmas bérletet 7hét , a 12 alkalmas bérletet 16 hét alatt lejárhatod. Ezidő alatt pótolhatod elmaradt óráidat. Bérleted érvényességét jelezni fogjuk, ha elbizonytalanodsz.
 • A foglalkozásaink 3 órásak, nincs fél vagy 2 órás alkalom. Ha később tudsz jönni vagy korábban hagyod el a műhelyt , teljes alkalmat számolunk. Egyedi esetben, gyors befejezés "csak beugrom leretusálni, gyorsan lemázazom"esetén nem vonunk le alkalmat a bérletedből, viszont esetenként 2000 ft.-műhelyhasználati dijat szükséges befizetned. -Az asztal, korong és eszközök letakarítása a tanfolyamra járók feladata.
 • Egy mázazott tárgy elkészítése minimálisan kb.4 hetet vesz igénybe, ha heti 1x jössz órára. Ez az agyag száradásától, a tárgyak mennyiségétől is függ. Ezt érdemes figyelembe venni, ha határidőre szeretnél valamit elkészíteni.
 • A kiégetett, elkészített, vagy félkész tárgyaidat maximum 5 hónapig tudjuk eltárolni a polcainkon. Utána szomorúan kisétálnak a műhelyből, és elvándorolnak...tényleg így szokott lenni.


Noha Policy


 • Please check in through our online reservation platform. If you need any help with the process please contact us!If you can't make your booked appointment, please cancel it 24 hours in advance. Failure to do so will result in the cost of the session being deducted from your pass.


 • As we know that not everything in life can be perfectly planned, the validity of our passes is flexible. You can make up for lost hours the following way: the 4-session passes are valid for 7 weeks, while the 12-sessions passes are valid for 12 weeks. We will notify you if you are unsure about the validity of your pass.


 • Our sessions are 3 hours long, no half or 2-hours sessions. If you come later or leave the workshop early, you will be charged for the full session. In individual cases, quick finish "just drop in to do a quick wash", we will not deduct any time from your pass, but you will be required to pay a workshop fee of 2000 ft. per session.


 • It takes a minimum of about 4 weeks to make a glazed object if you come to class 1x a week. This depends on the drying of the clay and the quantity of objects. It is worth taking this into account if you want to make something in time.


 • We can store your fired, finished or unfinished objects on our shelves for up to 5 months. After that, they sadly walk out of the workshop and wander away...that's how it happens.


We look forward to seeing you soon, enjoy the workshops.Noha Team