Studió | Táborok | Terény

Takács Judit FESTŐMŰVÉSZ

oktató
„Szeretek játszani. Színekkel, formákkal, fényekkel. Festékkel. Szeretek festeni. Tanítani. Játszani tanítani, festékkel, ecsettel, színekkel, formákkal, fényekkel. Festeni tanítani, tanítva festeni.”

Takács Judit vagyok, szabadúszó rajz- festés tanár, festő és művészetterapeuta 2008-ban végeztem a Kaposvári Egyetem Művészeti karán rajz-vizuális kommunikáció tanárként, majd szintén itt tanultam a Képi ábrázolás – festészet szakon.
A festészeti tanulmányaimmal párhuzamosan részt vettem a Pécsi Tudományegyetem posztgraduális művészetterapeuta képzésén is.
A rajzolás, a festés, a művészettörténet tanításában mindig is nagy örömömet leltem. Hiszem, hogy a festészet játék, a színekkel, formákkal, fényekkel. És én szeretek játszani, játszani tanítani, látni a örömet az emberek szemében, ahogy felfedezik magukban a színeket, formákat, fényeket.
A festés, rajzolás, a színek, formák, textúrák mindig is az életem részét képezték, több művészeti területen is kipróbáltam magam: illusztráltam mesekönyveket, festettem selymet, a selyemfestést nemezeléssel kombináltam, terveztem-készítettem plüssfigurákat, festményeimmel több önálló- és csoportos kiállításon is részt vettem. Jelenleg a családom mellett a tanítás és a festés és az írás tölti ki az életemet.

Foglalkozásai

Táborai