Studió | Táborok | Terény

Szombathy Zsuzsa

ÓVODAPEDAGÓGUS

Ekkor tapasztaltam meg, hogy mit adhat egy szülés élmény a nőnek. Hogy milyen sokszínűek vagyunk mi nők, mert ami az egyiknek a menyország, az a másiknak pokol, és hogy van rá mód, hogy ne a totális ismeretlenbe gyalogoljanak bele a szülő nők jó vagy rossz elvárásokkal, hanem felkészülten, befogadóan és egyszersmind elfogadóan szülhessenek, és valódi élményekkel gyarapodhassanak.


Elvégeztem egy dúla tanfolyamot majd ismét várandós lettem. Az ikrek (Áron és Sámuel) koraszülöttsége, Samu fiunk betegsége újabb tudással és érzelmekkel gazdagítottak. Hogy az anyákat és babákat minél hatékonyabban tudjam támogatni, tanulmányaimat az ELTE Pszichológia tanszékén Pre- és perinatális szaktanácsadó képzésén folytattam, ahol 2014-ben diplomáztam.


Munkám során célom, hogy az anyákban gyermekük iránt meglévő végtelen szeretet és igyekvés mellett megjelenő kérdésekben szakmailag és emberileg a számukra legmegfelelőbb támaszt biztosítsam, valamint a gyermekek fejlődését, világba beilleszkedését foglalkozásaimmal támogassam. Fontos küldetésemnek tartom továbbá, hogy az anyáknak kézzelfogható segítséget nyújtsak abban, hogy megőrizzék, és amikor a gyermek(ek) már nagyobbacskák, újra kivirágoztassák magukban a NŐ-t önmaguk és párjuk legnagyobb örömére.


Szívvel és szeretettel:

Zsuzsi


Foglalkozásai

Táborai