Ön itt áll: Főoldal NYÁRI TÁBOROK 2017. Filmjátszó Tábor

Filmjátszó Tábor

Készítette: noha Utoljára módosítva: 2017. június 22., 23:15

ez a tábor BETELT. Erre az időpontra a Színjátszó Táborba az Apró Színházzal tudnak jelentkezni.


JÚLIUS 31. - AUGUSZTUS 4. 

Filmes tábort tartunk 10-13 illetve 14-16 éves gyerekeknek két csoportban egy táborban!

Jelentkezés >>

Forgatókönyvírás, sminkelés, színjátszás, forgatás, szinkronizálás, vágás, premier!

Készítünk közös kisfilmet, tematikus videókat, amiket online sorozatként terjesztünk. És zenés klipeket is tervezünk. A táborban egyszerű eszközökkel, mobillal, tablettel forgatunk, ami úgy is a gyerek kezében van, de most eszközként, aktívan használják majd kreativitásuk kibontakoztatására, ahelyett, hogy passzívan játszanának csak a mobilon.

A táborban csapatokban, stábokban dolgoznak együtt a gyerekek. Írnak forgatókönyvet, keresnek helyszínt, majd rendező, operatőr, hangmérnökökké válnak, illetve színészekké. Eljátszák, leforgatják a jeleneteket. Megismerkednek az utómunka alapjaival. Végül a tábor utolsó napján premier! A szülőknek, barátoknak levetítjük a gyerekek által készített alkotásokat.

A helyszín közelében szuper parkok, terek vannak. Egyébként is a tábor nagy részében kint leszünk és különböző helyszíneken forgatunk majd a gyerekekkel.

A táborokat vezetik: Lakos Nóra (rendező), Somogyi György (forgatókönyvíró) és Szabó Tímea (gyártásvezető). Emellett sminkes és kaszkadőr szakembereket hívunk egy-egy napra.

 

Ár: 38.000 Ft./hét
 

.

 

 

-->