Ön itt áll: Főoldal NYÁRI TÁBOROK 2017. Amíg utazunk - város megismerős és kézműves Tábor

Amíg utazunk - város megismerős és kézműves Tábor

Készítette: noha Utoljára módosítva: 2017. május 03., 23:29

Gévai Csilla író, illusztrátorral

JÚLIUS 3-7.

8-14 éveseknek

Jelentkezés >>

Ha az "Amíg utazunk" tábort választod, akkor te egy nagyon kíváncsi, a várost megismerni vágyó gyerek vagy! Pont eltaláltuk? Gévai Csilla író-illusztrátor második éve válalkozik arra, hogy még inkább megszerettesse és megismertesse Budapest érdekes helyeit a gyerekekkel. S hogyan teszi mindezt? Hát utaztatja őket buszon, villamoson, metrón, és közben mesél nekik minden olyan helyről, ahova utazásaik során elvetődnek. Igazi város és jármű ismereti élmény kisiskolásoknak. A tábor résztvevőinek buszjegy vagy diákbérlet szükséges! Nagyobb létszámú tábor esetén a sétákhoz további kisérőt biztosítunk. Az úticélok úgy vannak megtervezve, hogy a meleg ebéd soha ne maradjon ki a programból. A séták mellett, meseolvasás és kézműveskedés is szerepel a foglalkozás-listában. Csilla már nagyon várja, hogy megismerhessen benneteket!

Kiknek ajánljuk ezt a tábort? Azoknak a gyerekeknek akik eleve közlekedés mániások. Vagy azoknak, akik szívesen eltöltenének egy izgalmas hetet Gévai Csillával, az "Amíg utazunk" könyvek szerzőjével. Meg természetesen azoknak, akik mindig autóval közlekednek és végre szeretnék kipróbálni az öreg zötyögő villamosokat és az új négyes metrót is.

Tábor tematika, Az "Amíg utazunk" könyv alapján:

Hétfő: Ismerkedés, első séta: Műszaki egyetem kertje, bekukkantás néhány érdekes és titokzatos műegyetem helyszínre, ebéd, majd délután elbuszozozunk Sasad zárt kertjeinek labirintusához

Kedd: Hogyan fonódnak a villamosok? Térképek alapján átbeszéljük a fonódó villamosok új útvonalait, majd ki is próbálunk belőlük néhányat: cél: kopaszi gát

Szerda: Buda felfedezése: (Budafok Törley mauzóleum, Sugárbiológiai Kutató Intézet "kastély", Kamara erdei séta)

Csütörtök: A négyes metró felfedezése, meglátogatjuk az Erkel színházat

Péntek: Mi bújik meg a Gellért tér alatt? ( Barlangrendszer a város alatt), majd bebarangoljuk a Gellért hegyet (csúzda, Vuk játszótér, Citadella)

Táborvezető: Gévai Csilla író, illusztrátor

 

utazás