Ön itt áll: Főoldal Programok Gyerekeknek Filmjátszó

Filmjátszó

Készítette: noha Utoljára módosítva: 2016. október 10., 19:04

FILMJÁTSZÓ - Filmes foglalkozás kamaszoknak Minden szerdán 16.30-18.00-ig filmes foglalkozás MÉG CSATLAKOZHATSZ!

Filmjátszó műhely

Ismerkedj meg a filmezés világával játékos, kreatív módon. Használd a mobilt és a tabletet filmezésre, videójáték helyett! A Filmjátszó, egy olyan filmes képzés gyerekeknek, ami pontosan ebben segít: szeptembertől, immár második éve, heti rendszerességű filmes foglalkozás indul, ahol 9-16 éves gyerekek kipróbálhatják a legújabb technikákat kreatív, értékteremtő módon használni.

Filmezz mobillal!

A filmkészítő foglalkozásokon a gyerekek komplex módon fejlesztik kreativitásukat, játékos és szórakoztató formában ismerkednek meg több művészeti ággal. Kipróbálják magukat történetmesélés, és képalkotás területén. Forgatókönyveket írnak, storyboard-ot és képregényeket készítenek, megismerik a forgatás vezényszavait. Megtanulják használni az ingyenesen elérhető filmes, animációs programokat, alkalmazásokat. Így a könnyen elérhető technikai eszközöket (mobiltelefon, tablet, számítógép) aktív módon használják arra, hogy kreativitásukat kifejezzék, saját történeteket hozzanak létre.

Nézd a filmed moziban!

A gyerek filmes foglalkozás tagjai minden félév végén forgatnak egy-egy filmes alkotást pl. saját videóklipeket, rövidfilmet, animációt, könyv trailert és ezekhez filmplakátot is terveznek.

 

A Filmjátszó gyerekfilmes képzés egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a gyerekeket amúgy is érdeklő technikai eszközöket a játékokon túl hasznos, kreatív tevékenységre is használják. A filmes tanfolyam legfőbb célja, hogy a gyerekfilmes csapat tagjai jó hangulatban, csapatként dolgozva megvalósítsák álmaikat, és elmesélve saját történetüket sikeres kisfilmeket forgassanak.

 

Minden szerdán 16:30 - 18:00

A foglalkozások ára: 3000/alkalom, 12.000/hó

Az ár tartalmazza technikai eszközöket, a filmekhez szükséges kellékeket, valamint a mozi bemutató költségeit.

http://www.gyerekfilmakademia.hu/

filmjatszo