Ön itt áll: Főoldal NYÁRI TÁBOR 2019 Karate Tábor

Karate Tábor

Készítette: noha Utoljára módosítva: 2019. április 23., 22:41

JÚLIUS 15-19.

6-14 éves gyerekeknek 

Jelentkezés >>

 

Várunk játékos karate táborunkba minden mozogni szerető kisfiút, kislányt, ahol megismerkedhetnek a karate alapjaival.

Edzéseink jó közösségben, jó hangulatban, mozgáskoordinációt, koncentrációt, ügyességet, gyorsaságot, állóképességet, hajlékonyságot fejlesztve, baráti légkörben zajlanak.

Programok

- napi 2 x 1-1,5 óra edzés

- szünetekben szabadfoglalkozás vagy általunk szervezett külön foglalkozás a mi felügyeletünk alatt. Kinti, illetve rossz idő esetén benti programot is kitalálunk a gyerekeknek, mint például Margitszigeti séta, piknik, különböző játékok (tollas, foci, frizbi), társasjátékok, kézműves foglalkozás, ismerkedés más küzdősportokkal, diavetítés vagy filmezés.

táborvezetők: 

Széni István: 8-szoros Magyar Bajnok, Európa-kupa győztes

 

Káplár Luca: Többszörös Magyar Bajnok, Világbajnok 4. helyezett

A Mabuni Karate Sportegyesület 2000-ben alakult meg.  Azóta nincs megállás és folyamatosan bővül az egyesület mind létszámban, mind helyszínileg. A tehetséges és ügyes gyerekek, felnőttek nem csak a versenyeken és az edzéseken szerepelnek kíválóan, hanem a csapatépítésben is. Ahol kell, ott segítünk egymásnak, akár edzésekkel kapcsolatban, akár edzéseken kívül.
 

Extra felszerelés nem szükséges az edzéshez. A gyerekek hozzanak magukkal hosszú melegítőt és egy rövid ujjú pólót, valamint cipőt, ha úgy érzik szükséges. Kelleni fog egy váltó cipő, póló és nadrág a kinti/benti programokhoz. Ezen kívül az edzéshez szükséges felszereléseket mi biztosítjuk.

edzes

karate

 

-->