Ön itt áll: Főoldal NYÁRI TÁBOR 2018 Zabora tini kortárs és improvizációs projekt hét

Zabora tini kortárs és improvizációs projekt hét

Készítette: noha Utoljára módosítva: 2018. április 24., 17:22

JÚLIUS 16-20.
Zabora tini kortárs és improvizációs projekt hét

Jelentkezés >>

9-12 éveseknek - 12:00-15:30
13-17 éveseknek - 15:30-19:00
 
Épp úgy, mint egy profi táncosokat képző iskolában, minden nap 2x90 percig elmélyült tánctechnikai órán veszünk részt.  Ez egy intenzív, délutáni tábor, mely pici ízelítőt ad az év közbeni órákból. Pénteken bemutató a szülőknek és a barátoknak.

KORTÁRS: Az óra két fő komponense a technika és az improvizáció, melyek aránya, és az óra szerkezete is spontán alakul az előző foglalkozások és a résztvevők hangulatának, fizikai állapotának függvényében. Az órákat átszövik a különböző típusú, kísérletezésre épülő feladatok, a beszéd használatától, a csukott szemmel táncoláson át, a saját koreográfiák építéséig.

HIP-HOP: Laza, felszabadult környezetben ismerkedünk a hip-hop technika alapjaival. Izolációs gyakorlatokkal bemelegítjük a testet, majd a technikai részben az egyes mozdulatokat, kisebb kombinációkat lelassítva és tempóban is gyakoroljuk. Az órákon a zenének kiemelt szerepe van, segít levetkőzni a gátlásokat, és egy olyan alaplüktetést ad, melyből a mozdulatok szinte organikusan következnek. Az óra végén koreográfiát tanulunk, mely a hip-hop stílusok és a saját mozgás ötvözéséből készül. 

Javasolt öltözék:
Kényelmes (lehetőleg nem műszálas) póló, nadrág, tornacipő

Táborvezető: Hevér Zsófia

Angolul beszélő gyermekeket is fogadunk. 

.